19.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 2. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Teretnim automobilom na Čardi polomio polubranik pružnog prijelaza
T

Ne propustite

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. 

Naime, jučer, 13. siječnja, oko 16.20 sati u Križevcima na Trgu Svetog Florijana na parkiralištu trgovačkog centra je, zbog nepropisne vožnje unazad, automobil udario u drugi propisno parkirani automobil. Vozačica koja je uzrokovala prometnu nesreću vozilom je napustila mjesto događaja, ali je naknadno pronađena.

Oko 12 sati je u Koprivnici u Ulici Čarda na pružnom prijelazu, zbog nepoštivanja zvučnih i svjetlosnih signala, teretni automobil udario u polubranik u spuštanju, koji se polomio.

Na Prekršajni je sud pak u Križevcima doveden 29-godišnji vozač koji je u nedjelju u 17.15 sati u Križevcima upravljao automobilom prije položenog vozačkog ispita te prouzročio prometnu nesreću i napustio mjesto događaja. Kažnjen je kaznom zatvora od pet dana i novčanom kaznom od 2.000 kuna te je predan u bjelovarski zatvor.

Istoga je dana 32-godišnjak doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, koji je u nedjelju u 1.35 sati u Koprivnici upravljao automobilom te odbio ispitivanje alkoholiziranosti, iako je bio pod vidnim utjecajem alkohola. Kažnjen je novčanom kaznom u iznosu 6.000 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije tri mjeseca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moda na špici

Ženstvena haljina golog struka predobro stoji lijepoj Koprivničanki, nema tko je nije primijetio

Ova predobra haljina definitivno nam je privukla pozornost u vikend šetnji s objektivom. Fino odmjerena i otmjena, a u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×