23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Turnir u čast najboljima

Mladim rukometašima RK Koprivnice Hangar 18 pripala bronca na 8. turniru u čast braći Đelekovčan
M

Ne propustite

Mladi rukometaši RK Koprivnice Hangar 18 osvojili su brončanu medalju na turniru Braće Đelekovčan. U borbi za treće mjesto savladali su ekipu Komla u kojoj su slavili rezultatom 15-14. Kroz cijeli turnir vodio ih je trener Branko Krajačić.

Do situacije da se bore za broncu došli su tako što su pobijedili ekipu Jeruzalem-Ormoža rezultatom 15-14, a zatim izgubili od Karlovca rezultatom 19:16.

Naslov je osvojila ekipa Borca iz Banja Luke, u finalu su bili bolji od ekipe Karlovca rezultatom 20-16. U borbi za peto mjesto Jeruzalem-Ormož pobijedio je ekipu Medveščaka 26-23.

Iz kluba poručuju kako su zadovoljni broncom te organizacijom turnira. Svi natjecatelji su još mladi, ali se može vidjeti kako će se dobro uklopiti u seniorski rukomet ako nastave ovako raditi i trenirati. Najboljim ekipama i pojedincima nagrade je podijelila Tara Đelekovčan, kćer Darija Đelekovčana. Najbolji igrač turnira i najbolji strijelac turnira bio je rukometaš Karlovca, Ivan Rukavina. Najbolji vratar turnira bio je Marko Ivić iz RK Borac iz Banja Luke.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv vikend

[ČETVRTA NL] Imbriovčani žele pomrsiti račune Tehničaru, Molvarci se bore za čast, Legradu nova teška utakmica

Pet kola ostalo je do kraja još jedne sezone u 4. Nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×