19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otežani uvjeti na prometnicama, sudar autobusa i kombija u Subotici Podravskoj
O

Ne propustite

U sudaru autobusa i kombija u Subotici Podravskoj koji se dogodio oko 16 sati na sreću nije bilo ozlijeđenih, već su oba vozila pretrpjela materijalnu štetu. Kako smo doznali u Operativno-komunikacijskom centru PU koprivničko-križevačke, do prometne nezgode došlo je zbog nepropisnog mimoilaženja.

Na parkiralište u Nemčićevoj ulici u Koprivnici pala je grana koja je na sreću 'promašila' automobil // Foto: Koprivnica.netIz policije su izvijestili kako se promet na cestama u Koprivničko-križevačkoj županiji odvija otežano te dolazi do povremenih zastoja koji traju najviše do 15 minuta. Zastoje najčešće uzrokuju vozila koja nemaju zimsku opremu.

Vozače pozivaju da voze oprezno i da prilagode brzinu uvjetima na cestama. Stanje u prometu je otežano, ali situacija (zasad) nije alarmantna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×