33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tvrdio da su ga napala trojica u parku, a sam ozljedio šaku razbivši staklo
T

Ne propustite

Robert C. (32) iz Kunovec Brega izjavio je u Policijskoj postaji Koprivnica kako su ga u noći, 25/26. rujna 2013. godine napale tri nepoznate osobe te ga tukle šakama i nogama po tijelu i glavi, a s namjerom da mu oduzmu novac. Po njegovim se riječima to dogodilo u koprivničkom gradskom parku u središtu grada, a nepoznate je osobe optužio i da su mu prilikom tog incidenta oduzele Smartphone H18.

Međutim, ispostavilo se da je 32-godišnjak lažno prijavio kazneno djelo, za što je na Općinskom sudu u Koprivnici kažnjen kaznom zatvora u trajanju četiri mjeseca, no ukoliko okrivljenik ne počini novo kazneno djelo tijekom narednih godinu dana, izrečena kazna zatvora neće se izvršiti.

Okrivljeniku je izrečena kazna stoga što je utvrđeno kako ništa od onoga što je prvotno iskazao kod prijavljivanja navodnog kaznenog djela nije istinito. Naime, Robert je ozljede po licu zadobio u večernjim satima 25. rujna 2013. i to u sukobu s D. C. Sukob se odvijao u stanu koji se nalazi u zgradi u Koprivnici (u ulici Ivana Generalića), a 32-godišnjak je šaku ozlijedio razbivši staklo na ulaznim vratima te zgrade pri izlasku iz nje. Što se pak mobitela tiče, okrivljenik ga je sam razbio, bacivši ga na pod u stanu tijekom sukoba.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×