29.8 C
Koprivnica
Utorak, 3. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policija pojačano kontrolirala teretne automobile i autobuse, utvrđena 24 prekršaja
P

Ne propustite

Policijska uprava koprivničko-križevačka provela je u prošlom tjednu pojačani nadzor teretnih automobila i autobusa.

Ukupno je kontrolirano 50 teretnih automobila i šest autobusa, te su kod sedam teretnih vozila i jednog autobusa utvrđeni prekršaji. Utvrđena su ukupno 22 prekršaja u vezi prometovanja teretnih automobila, te dva prekršaja u vezi prometovanja autobusa.

Izvršeno je i 28 tehničkih pregleda teretnih automobila i autobusa.

Sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama utvrđeno je 14 prekršaja vozača teretnih automobila, a sukladno Zakonu o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu utvrđeno je osam prekršaja.

U vrijeme provođenja pojačanog nadzora dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom koju je prouzročio vozač teretnog automobila.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Držimo palčeve!

Novo priznanje za ponajboljeg hrvatskog skladatelja, Grubačević nominiran za prestižnu nagradu Europskih filmskih skladatelja

Koprivničanac Dalibor Grubačević jedan je od samo tri europska skladatelja nominirana za prestižnu nagradu The Camille, priznanje koje dodjeluje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×