34.8 C
Koprivnica
Utorak, 3. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kaznena prijava zbog razbijenog retrovizora
K

Ne propustite

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke izvjestili su kako je dovršeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je 28-godišnjak s križevačkog područja u petak, 7. veljače, rukom potrgao bočno ogledalo osobnog automobila. Tom je prilikom vlasnik automobila oštećen za 2.700 kuna, a protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, koja se dogodila jučer, 20. veljače, oko 10 sati u Križevcima. Na parkiralištu na Trgu Milutina Mayera su se zbog nepropisnog uključivanja u promet i nepropisnog kretanja bočno sudarila dva automobila.

Policijski su službenici zabilježili i prekršaj u cestovnom prometu, pa je jučer, 20. veljače, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden 35-godišnji vozač. On je u utorak oko 23.30 sati u Selnici Podravskoj upravljao automobilom unatoč izrečenoj zabrani upravljanja, pod vidnim utjecajem alkohola, a odbio je alkotestiranje. Neodgovorni je vozač uzrokovao i prometnu nesreću te napustio mjesto događaja.

Zbog navedenog je kažnjen novčanom kaznom u iznosu 3.300 kuna, kaznom zatvora od 15 dana, uvjetno na godinu dana, i zabranom upravljanja vozilima B kategorije četiri mjeseca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jadno i bjedno

Koliko ljudi mogu nisko pasti? Lopovi prije sprovoda opljačkali kuću tragično preminulog para

Jadno, bjedno, nehumano, neetično, nedolično, amoralno, primitivno, gnjusno, bezosjećajno.... Ni jedna od ovih riječi ne može dovoljno dobro opisati...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×