18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Treća HNL Istok

Zelenima sutra u goste stiže Vukovar 1991, Bubnjić: Ne podcjenjujemo goste, ali sve osim tri boda ne bi nas zadovoljilo, možemo se boriti za vrh
Z

Nakon pet odigranih kola i zadovoljavajućeg boda u Ždralovima, Koprivnica se nalazi na sedmom mjestu sa sedam osvojenih bodova. Vukovarci ove sezone imaju jednu pobjedu i tri remija, što ih stavlja na 11. poziciju sa šest bodova.

Ne propustite

Nogometni klub Koprivnica svoju će šestu prvenstvenu utakmicu odigrati sutra, u srijedu u 16.30 sati, na Gradskom stadionu protiv Vukovara 1991, kao i ostatak momčadi. Igra se međukolo. Nakon pet odigranih kola i zadovoljavajućeg boda u Ždralovima, Koprivnica se nalazi na sedmom mjestu sa sedam osvojenih bodova.

Nošeni dobrom atmosferom nakon dobrih rezultata, Zeleni se nadaju bodovima u susretu protiv Vukovara. Vukovarci ove sezone imaju jednu pobjedu i tri remija, što ih stavlja na 11. poziciju sa šest bodova. Za komentar uoči susreta upitali smo igrača Koprivnice, Marka Bubnjića.

– Nakon pozitivnog rezultata u Ždralovima atmosfera u ekipi je odlična, ostavili smo to iza sebe i spremamo se za Vukovar. Cijela ekipa je motivirana i u srijedu će svatko od nas dati 100 posto. Ne podcjenjujući protivnika mislim da smo veliki favoriti i da nas ništa osim tri boda ne bi zadovoljilo. Nikola Tuba je zadobio malu ozljedu u Ždralovima, a od ostalih igrača, svi bi trebali konkurirati za sutrašnju utakmicu. Trenutno smo na sedmom mjestu, u sredini ljestvice, ali smatram da ova ekipa ima kvalitetu upustiti se u borbu za najviše pozicije – rekao je Marko Bubnjić.

Treća HNL Istok, 27. rujan

Čepin – Belišće
Croatia Đakovo – Varteks
Koprivnica – Vukovar 1991
Bjelovar – Mladost Ž
Oriolik – Slavija P
Slavonija – Bedem
Međimurje – BSK

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×