22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Scoria: Neće biti lako, ali vjerujem da ćemo uspjeti osigurati opstanak
S

Ne propustite

Na konferenciji za novinare uoči prvog treninga u ponedjeljak je i službeno javnosti predstavljen novi trener Slavena Belupa Elvis Scoria.

Prvi je na pressici riječ uzeo predsjednik Farmaceuta Stanislav Biondić.

Igrači Slavena Belupa na treningu u ponedjeljak, desno je Scorijin pomoćnik Dragan Tadić // Foto: Koprivnica.net– Zahvaljujem gospodinu Frančiću, mislim da je on dao doprinos u jednom trenutku, a svi dobro znamo da kad na terenu situacija postane van kontrole, da se mora učiniti ovaj potez. Mi u Koprivnici nikad nismo bili previše brzi u promjenama trenera, ali kad ocijenimo da je za to trenutak, onda se to mora učiniti. Ne bih ulazio u detalje oko toga, na sjednici Uprave smo svi zaključili da je trenutak za smjenu trenera i nakon toga smo željeli naći trenera koji u ovako složenoj situaciji može napraviti iskorak. Mogu s ponosom reći da je gotovo konsenzusom gospodin Scoria bio odabir praktično cijele Uprave – rekao je Biondić.

Scoria je potpisao ugovor na godinu i pol dana, a u nedjelju je uzeo malo dulji time-out da bi dobro razmislio o Slavenovoj ponudi.

– U ovih 13 kola svi trebamo pokušati napraviti sve da se spasimo, a posebno ja i igrači, mislim da je to prioritet. Sigurno vjerujem da ćemo uspjeti svi skupa. Prvi moraju vjerovati igrači, oni su najbitniji, a garanciju da ćemo uspjeti ne može dati nitko. Neće biti lako, toga smo svi svjesni – rekao je Scoria.

Predsjednik Slavena Belupa Stanislav Biondić, novi trener Elvis Scoria i direktor Zvonimir Šimunović // Foto: Koprivnica.netDebitirat će na klupi u Splitu, potom slijedi serija teških utakmica (Dinamo, Rijeka i Split kod kuće, Zadar u gostima) te polufinale Kupa s Dinamom.

– U svakoj utakmici, bez obzira s kim igramo, moramo nastojati ostvariti pozitivan rezultat. Ova je ekipa dosta mlada, ima dosta igrača iz druge lige, ali ima kvalitetu. Mislim da oni u ovom trenutku moraju izvući sve najbolje iz sebe, pa i odrasti prije nego što se to od njih očekivalo. Trebat će im podrška, jer su ovakve situacije vrlo teške za te mlade igrače – naglasio je Scoria.

Za pomoćnika je odabrao Dragana Tadića, a vratare će ponovno trenirati Branko Bali. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Usvojena žalba

DVD nije kriv što je prigorski načelnik zapovijedao vatrogascima bez dozvole, a i nije mu bilo zabranjeno

Dobrovoljni vatrogasci iz Gornje Rijeke na prigorskom području i predsjednik društva Mario Hasanec žalili su se na sudsku presudu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×