25.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Križevčaninu dva mjeseca bez vozačke i 800 kuna kazne zbog 1,95 promila
K

Ne propustite

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, u protekla su se 24 sata dogodile dvije prometne nesreće u kojoj srećom nije bilo ozlijeđenih osoba.

Jedna od njih se dogodila jučer, 26. veljače, oko 10.10 sati u Hampovici, u Ulici Šimuna Pandura. Do nje je došlo zbog neprilagođene brzine, naime teretni je automobil s prikolicom sletio van kolnika i udario u stup električne mreže.

U Majurcu su se pak, također jučer ali oko 18.40 sati, zbog nepropisnog mimoilaženja

bočnim stranama sudarila dva teretna automobila. Vozač koji je uzrokovao nesreću, je vozilom napustio mjesto događaja te policija za njim traga.

Na Prekršajni sud u Križevcima je pak doveden 38-godišnji vozač, koji je u utorak u 17.25 sati u Križevcima upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,95 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 800 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Šaranski ribolov

Šoderica najbolja, Križevčani ulovili najveću ribu

Koprivnička Šoderica pobjednik je drugog kola PAN županijske šaranske lige na jezeru Loka1, u domaćinstvu ŠRK-a Ivan Generalić Sigetec. Drugo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×