34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Trojica 20-godišnjaka prijavljeni zbog uzgoja i konzumiranja marihuane
T

Ne propustite

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom 20-godišnjaka s koprivničkog područja, objavljeno je na službenim stranicama Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Kriminalističko istraživanje je provedeno zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanja trošenja droga.

Naime, sumnja se da je provoosumnjičenik uzgojio opojnu drogu marihuanu, kao i da ju je prošle i ove godine konzumirao te omogućio njeno trošenje ostalim osumnjičenicima i drugim osobama.

Objavljeno je i kako se također sumnja da su ostali osumnjičenici davali na raspolaganje prostore svojih kuća za konzumiranje marihuane.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanja trošenja droga, protiv osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

FOTO/VIDEO Predobri domaćini u Fijolici oduševili posjetitelje, Dan otvorenih vrata vrtića događaj je za 5!

U tijeku je proslava Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom. Odvija se u sklopu Dana općine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×