33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policijski službenici zaplijenili 588,6 grama marihuane
P

Ne propustite

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim muškarcem sa šireg koprivničkog područja. Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke doznajemo kako je istraživanje provedeno zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanja trošenja droge.

Naime, sumnja se da je 28-godišnjak tijekom prošle godine u dvorištu obiteljske kuće uzgojio tri stabljike indijske konoplje i iz njih proizveo marihuanu. Također, sumnja se da je od kraja 2012. do početka 2014. godine omogućio trošenje marihuane drugim osobama, odnosno stavio prostor svoje kuće na raspolaganje za trošenje marihuane.

Izvršenom pretragom kuće pronađeno je i oduzeto 588,6 grama marihuane, 16 sjemenki indijske konoplje, boca sa sedam decilitara zelene tekućine s marihuanom i dvije drobilice biljne materije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanja trošenja droga protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici, ističu iz Policijske uprave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×