17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
piškornica

Klub vijećnika SDP i HL predali zahtjev za sazivanje županijske sjednice o Piškornici, evo tko je dao potpis za održavanjem
K

Nadamo se da će se sjednica sazvati u predviđenom roku, unatoč nastojanjima župana Darka Korena da do iste ne dođe te da će na sjednici direktor Mladen Jozinović objasniti i ponuditi dokaze koji će nas uvjeriti da u našoj županiji nećemo imati mega smetlište i spalionicu otpada, piše u priopćenju pristiglom od spomenutog Kluba.

Ne propustite

Klub članova Županijske skupštine SDP-a i HL-a danas su i službeno predali zahtjev za sazivanje tematske sjednice o Piškornici.

Zahtjev je potpisalo 14 članova Županijske skupštine.

– Tražimo da se sukladno Poslovniku o radu Županijske skupštine sazove sjednica u roku od 15 dana te da na sjednici direktor Mladen Jozinović i župan Darko Koren odgovore na sva pitanja o poslovanju Piškornice. Najvažnija pitanja za koja smatramo da građani zaslužuju jasne odgovore su Odakle se dovozio otpad na Piškornicu? Odakle se dovozi otpad na Piškornicu? Koliko se ukupno dovezlo otpada na Piškornicu? Da li se planira izgradnja energane-spalionice na Piškornici? – piše u priopćenju.

Također, potpisnici predlažu da se na sjednicu u svrhu kvalitetnije rasprave i boljeg donošenja zaključka pozovu i ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić, načelnik Općine Koprivnički Ivanec Mario Švegović, gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić i bivši ministar zaštite okoliša Slaven Dobrović.

– Nadamo se da će se sjednica sazvati u predviđenom roku, unatoč nastojanjima župana Darka Korena da do iste ne dođe te da će na sjednici direktor Mladen Jozinović objasniti i ponuditi dokaze koji će nas uvjeriti da u našoj županiji nećemo imati mega smetlište i spalionicu otpada – piše u priopćenju pristiglom od spomenutog Kluba.

Za posebnu sjednicu o Piškornici svoj su potpis dali Marko Fucak, Zdravko Ivančan, Siniša Kavgić, Dejan Kutičić, Jadranka Lakuš, Ivica Lukač, Zlatko Makar, Siniša Maroševac, Branko Mesarov, Tomislav Pasariček, Ivan Sabolić, Željko Vugrinec i Marija Vukobratović.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uoči Praznika rada

FOTO/VIDEO Gazde napravili pravi tamburaški spektakl, svojim hitovima dirnuli Koprivničance u dušu

Gazde su jedan od onih bendova za koji se čini da su na sceni cijelu vječnost, a danas su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×