33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven u srijedu igra uzvrat polufinala Kupa s Dinamom
S

Ne propustite

Dinamo i Slaven Belupo u srijedu će u Maksimiru odigrati uzvratnu utakmicu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa. U prvoj utakmici u Koprivnici pred dva tjedna Dinamo je pobijedio rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Zvonko Pamić i Alen Halilović.

Trener Farmaceuta Elvis Scoria ne može računati na ozlijeđene Matoša i Purića, a planira u igru poslati nekoliko novih igrača u odnosu na nedjeljnu utakmicu s Rijekom.

– Dinamo ima prednost iz prve utakmice i igra u dobroj formi. Mi ćemo osvježiti ekipu, a želja nam je odigrati dobru utakmicu u Maksimiru – najavio je Scoria.

Osim igrača koji su na dulje vrijeme van stroja, Dinamo će u srijedu biti bez ozlijeđenog Ademija, dok je Soudani upitan zbog bolesti.

– Kup uvijek nosi iznenađenja, sve je moguće i nikoga ne treba podcjenjivati, ali stručni stožer će napraviti sve kako bismo složili momčad koja će od prve minute igrati onako kako mi želimo – rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Osvrnuo se i na aktualno teško stanje u Slavenu Belupu.

– Žao mi je da se klub koji je u našem nogometu ostavio dubok trag nalazi u takvoj situaciji te uz Osijek spada među dvije najlošije ekipe; Dragovoljac ipak kontinuirano igra dosta dobro te ostvaruje i dobre rezultate. Osijek i Slaven su zaista u lošoj seriji – izjavio je Mamić, a prenosi službena stranica GNK Dinamo.

HRVATSKI NOGOMETNI KUP, POLUFINALE, UZVRATNA UTAKMICA

DINAMO – SLAVEN BELUPO (srijeda, 17.00 – Arenasport 3)

ZAGREB – Stadion Maksimir.

SLAVEN BELUPO (4-4-1-1): Picak – Fuštar, Grgić, Pranjić, Melnjak – Rak, Čanađija, Crepulja, Delić – Brlek – Novinić. TRENER: Elvis Scoria.

PRIČUVE: Pelin, Bagarić, Edson, Celiščak, Gregurina, Glavica, Glavina, Vugrinec.

IZOSTANCI: Filipović, Matoš, Purić, Roskam (ozlijeđeni), Plazanić (oporavljenik).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×