25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Obilježen Dan Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica
O

Ne propustite

U utorak, 1. travnja svečanim programom proslavljen je 23. Rođendan Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Prisutne je na početku pozdravila ravnateljica Doma Vesna Križan koja je zahvalila Županiji na podršci svih ovih 12 godina (otkad je Županija od Ministarstva preuzela Dom). U prigodnom programu sudjelovali su recitatori, Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica (koji je ove godine također proslavio svoj 23. rođendan), glazbenik Mladen Štefanić i mladi polaznik glazbene škole Luka Varmuž.

Među gostima su bili zamjenik župana Ivan Pal, pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja i zamjenik koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić.

Zamjenik župana je naglasio kako ova ustanova dobro funkcionira zbog kvalitetnih sadržaja koji se korisnicima nude te je svima prisutnima zaželio puno zdravlja i veselih trenutaka.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krim istraživanje

POLICIJSKA AKCIJA Pala banda dilera, dvije godine su zgrtali novac na drogama

Četiri muškarca osumnjičena su zbog "dilanja" droge, kao i konzumiranja, javlja koprivničko-križevačka policija. Provedeno je kriminalističko istraživanje nad muškarcima sa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×