18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kad se male ruke slože

Udruga žena Suha Katalena odlučila oživjeti mjesto, članice se primile posla i uređuju dječje igralište, predsjednica G. K. Bartovčak: To će biti središte mjesta za okupljanje naše djece
U

Radovi bi trebali završiti do kraja godine.

Ne propustite

U tijeku su pripremni radovi na uređenju dječjeg igrališta u Suhoj Kataleni, đurđevačkom prigradskom naselju.

Inicijator je Udruga žena ‘Suha Katalena’.

Ovih je dana poravnat teren i posađena trava, a za otprilike mjesec dana posadit će se i trajnice prikladne za ovo godišnje doba. U planu je i kupnja tri nove dječje sprave.

– Tobogan ima pa nije potreban te je u planu je kupnja ljuljačke i vrtuljka, a vidjet ćemo koja će biti treća sprava. Ovo je obnova postojećeg igrališta. Okoliš nije bio uređen, a željeli bismo da to bude jedna zaokružena priča. Da bude lijepo i našoj djeci, ali i odraslima – kazala nam je Gabrijela Kralj Bartovčak.

Udruga žena Suha Katalena, uređenje igrališta
Foto: Udruga žena Suha Katalena

Riječ je o dječjem igralištu, jedinom u naselju, a koje se nalazi u blizini Društvenog doma.

Spomenuta Udruga je projekt prijavila na natječaj INE te ostvarila novčanu potporu u iznosu od 17.000 kuna. Pomogao je i Grad Đurđevac s 5.000 kuna, a osigurao je i bager za radove.

– Također, uredit ćemo i igralište za nogomet budući da toga nema, imamo samo jedno igralište asfaltirano kod škole. Bit će ovo za manju djecu super, da se mogu negdje igrati s loptom. Igralište će od sada biti središte mjesta na kojem će se okupljati djeca kako bi se družila i zajedno igrala – zaključila je G. K. Bartovčak.

Radovi bi trebali završiti do kraja godine.

Udruga žena Suha Katalena, uređenje igrališta
Foto: Udruga žena Suha Katalena
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×