17.9 C
Koprivnica
Utorak, 7. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Školski plesni virtualni show // Glasujte za koprivničke osnovke i gimnazijalce i njihove plesne točke
Š

Ne propustite

Hrvatski školski športski savez pokrenuo je novi projekt pod nazivom Školski plesni virtualni show. U želji da se populariziraju školska sportska natjecanja i poveća broj učenika koji će se baviti nekom tjelesnom aktivnošću unutar škole, HŠŠS je odlučio pokrenuti projekt koji će biti malo drugačiji, a opet  zanimljiv.

U projekt su se uključile i učenice koprivničke OŠ Braće Radić, koje su u školskoj dvorani otplesale točku na pjesmu Calvin Harris – I Need Your Love ft. Ellie Goulding.
Njihov se video ovih dana naveliko dijeli na fejsu, a do sada su skupile preko 500 lajkova.

Osim njih, projektu se pridružila i grupa koprivničkih gimnazijalaca, koji su snimili plesni video spot na pjesmu Footloose.

– Želja nam je plasirati se u završnicu Školskog plesnog virtualnog showa, koja će biti u Poreču, rekla je za RKC prof. Marina Tomac Rojčević. Gimnazijalci su već prikupili preko 1500 lajkova, a podržati ih možete ovdje ili na linku: http://www.skolski-sport.hr/gimnazija-fran-galović-koprivnica-9263.html

{webplayer video=http://www.youtube.com/watch?v=qNvLMT-AuJg type=youtube}

U Gimnaziji Fran Galović društveni ples je izborna nastava, a polaznicima i njihovoj profesorici u osmišljavanju koreografije pridružili su se još neki učenici sportske gimnazije, dok su roditelji pomogli u snimanju i montaži video spota. Glasovati odnosno ‘lajkati’ se može do 11. travnja u ponoć, a baš toga dana Koprivnčanci će i uživo imati prilike vidjeti tu plesnu skupinu kako izvodi snimljenu koreografiju. Toga će se dana, naime, u Domu mladih održati Gimnazijski talent show, prenosi RKC.

Projekt je zamišljen da se odvija “virtualno” jer su učenici zaduženi da  sami snime ples  i objave ga internet stranici HŠŠS-a (FB i web), a učenici će skupljenim lajkovima sami odabirati pobjednika, tj. najpopularniju grupu.

Postoje dvije discipline: najpopularnija plesna grupa i najbolja plesna grupa. Najpopularnija grupa bit će ona koja skupi najviše lajkova i komentara na FB-u i web-u, dok će najbolju grupu odrediti stručni žiri HŠŠS.

Nagrada je nastup na Državnom prvenstu u Poreču ili Vinkovcima, majice, polo majice i hood-ice, a najbolji će biti proglašani do 21. travnja 2014. godine.

Pogledati video i glasovati za cure možete ovdje:

{webplayer video=http://www.youtube.com/watch?v=qGCtvWiyFVU type=youtube}

Ili na sljedećem linku:
http://www.skolski-sport.hr/o%C5%A1-bra%C4%87e-radi%C4%87-zagreb-9257.html

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

snimila ga prolaznica

NEVJEROJATNO! Dječak šetao s dva spreja i u parku te centru šarao sve do čega je došao

U jednoj je koprivničkoj Facebook grupi članica maloprije objavila fotografije sprejem pošarane klupe, koša za smeće, tegli i fasada...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×