34.3 C
Koprivnica
Srijeda, 4. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U prošlom tjednu 28 kaznenih djela, prijavljeno 12 osoba
U

Ne propustite

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke izvijestili su kako je od 31. ožujka do 6. travnja zabilježeno 28 kaznenih djela, od čega 13 kaznenih djela općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije te 11 kaznenih djela iz područja gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 12 fizičkih osoba.

Razriješeno je jedno kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje su prijavljena dva počinitelja.

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega prekršaj drskog ponašanja, prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, dva prekršaja svađe i vike i dva prekršaja davanja pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno devet osoba.

Zabilježeno je i deset prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama te sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Ozlijeđeno je pet osoba. Teže je ozlijeđen vozač bicikla, a lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila i tri putnika u osobnom automobilu.

U proteklom tjednu dogodila su se i tri požara. Zabilježen je požar na štaglju u Cubincu, u prostoru poduzeća u Prikraju Križevačkom te u podrumskoj prostoriji poduzeća u Križevcima. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se ukupno cijeni na otprilike 117.000 kuna.

Policijski su službenici zabilježili i sedam prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 10 osoba.

Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nadzor prometa

Policija zaustavila vozača s gomilom negativnih bodova, dočekalo ih pravo iznenađenje u automobilu

Ogromnu kaznu mogao biti dobiti vozač koji je zaustavljen u ponedjeljak u Pitomači u redovnom nadzoru prometa. Zaustavili su ga...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×