17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Citroen C5 CrossTourer u Hrvatskoj
C

Ne propustite

CITROËN lansira na hrvatsko tržište izvedbu modela Citroën C5 predviđenu „za sve ceste”: C5 CrossTourer.

Citroen C5 CrossTourer (2014) interijer
Citroen C5 CrossTourer (2014)

Nova inačica preuzima sve adute koji su osigurali uspjeh modela Citroën C5 prodanog u više od 530.000 primjeraka u svijetu i poznatog po svom uzornom ponašanju na cesti. Bogato opremljeni Citroën C5 CrossTourer u ponudi je s dvije razine opremljenosti: Seduction i Exclusive, s dva dizelska motora HDi 160 BVM6 i BVA6 te HDi 200 BVA6 i s cijenom od 220.605 kn.

– Dizajn za „sve ceste” automobilu daje naglašen karakter zahvaljujući posebnimproširenjima blatobrana, uzdužnim krovnim nosačima mat sive boje usklađenim s posebnim mat sivim aluminijskim naplatcima od 18” dijamantne obrade, kromiranim kućištima retrovizora i zaštitnim oblogama u boji poliranog aluminija na prednjim i stražnjim odbojnicima. Te stilske atribute upotpunjuje karoserija povišena za 15 mm. Poseban stil koji doista poziva na putovanje.

– Optimalnu udobnost koja se prilagođava svim cestama ponajprije zahvaljujući ovjesu Hydractive III+. Ta tehnologija, ekskluzivna u automobilskom svijetu, omogućuje upravljanje visinom karoserije u stvarnom vremenu kako bi se zadržao stalni razmak od tla neovisno o opterećenju vozila. Ovjes prilagođuje krutost opruga i amortiziranje prema željama vozača i profilu ceste za optimalnu udobnost i stabilnost karoserije neovisno o uvjetima. Automatsko spuštanje pri velikoj brzini poboljšava aerodinamičnost. Pri umjerenoj brzini, C5 CrossTourer rabi dvije visine karoserije (+6 cm do 10 km/h i +4 cm do 40 km/h) kako bi olakšao prijelaz preko prepreka pri maloj brzini. Promjenjiva visina karoserije olakšava i utovar zahvaljujući mogućnosti spuštanja ili podizanja praga prtljažnika. Uvijek u službi udobnosti, Citroën C5 CrossTourer, na opremi Exclusive, nudi i kožno sjedalo za vozača s masažnom funkcijom i električnim podešavanjem u lumbalnom dijelu.

– Korisne tehnologije, posebice inteligentni sustav protiv proklizavanja koji se prilagođuje svim uvjetima u vožnji, poboljšavajući vučnu silu na snježnoj ili blatnoj podlozi te navigacijski sustav eMyWay, dodatna oprema na Seduction i Exclusive, sparen s kamerom za vožnju unatrag za jednostavnije manevriranje automobilom.

izvor: auto-info.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×