33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najveće uskrsnice u Hartmannu, najmanje u Gradu Koprivnici i gradskim ustanovama
N

Ne propustite

Uoči blagdana Uskrsa istražili smo kolike će uskrsnice dobiti zaposlenici lokalne samouprave i pojedinih tvrtki na području Koprivnice.

Zaposlenici Koprivničko-križevačke županije sukladno kolektivnom ugovoru dobili su dar u naravi (bon) u vrijednosti od 400 kuna.

Nešto lošije prošli su zaposlenici Grada Koprivnice i svih gradskih ustanova, uključujući i Komunalac. Naime, oni su za Uskrs dobili dar u naravi u vrijednosti od 200 kuna. Djelatnici Kominga dobit će pak bonove u iznosu od 400 kuna.

Zanimljivo je da djelatnici općina na području županije ove godine neće dobiti uskrsni dar.

Najizdašniju uskrsnicu dobili su zaposlenici Hartmanna, kojima je tvrtka isplatila po 500 kuna kao dodatak na plaću.

Djelatnici grupe Podravka, uključujući i Belupo, za Uskrs su od svog poslodavca dobili dar u naravi u vrijednosti od 400 kuna.

Zanimljiv odgovor dobili smo iz Carlsberga Croatia. 

– Budući da trenutno još nemamo osobu koja obavlja poslove vezane uz odnose s medijima, nažalost nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaše pitanje – stoji u odgovoru Ureda za odnose s potrošačima Carlsberga.

Nažalost, brojni zaposlenici nekih drugih tvrtki i ovog će Uskrsa ostati bez dara, a mnogi od njih sretni su ako uopće redovito dobiju plaću…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×