12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pijan automobilom sletio s kolnika i teško se ozlijedio
P

Ne propustite

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je o četiri prometne nesreće koje su se dogodile tijekom nedjelje.

Sinoć malo prije ponoći na cesti Jagnjedovec – Hudovljani zbog nepropisnog kretanja osobni automobil je sletio s kolnika u odvodni kanal. Vozač je teže ozlijeđen, a bio je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila.

Jučer poslije 18 sati u Đurđevcu na Trgu Sv. Jurja biciklistkinju je udario osobni automobil, te je pala na kolnik i lakše se ozlijedila. Do nesreće je došlo zbog nepropisnog skretanja biciklistkinje.

U Svetom Petru Čvrstecu nakon 17 sati na parkiralištu je zbog nepropisne vožnje unatrag automobil udario u drugi propisno parkirani automobil. Vozač je odbio alkotestiranje te je zadržan do otriježnjenja.

Jedna se prometna nesreća u nedjelju dogodila i u Koprivnici. Na raskrižju Potočne i Sajmišne ulice vozač se osobnim automobilom kretao po biciklističkoj stazi te udario u metalni koš i prometni znak.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja, ali je naknadno pronađen, a policajci su utvrdili da je bio pod utjecajem alkohola od 1,41 promila.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×