33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Novi Citroën DS 6WR predstavljen u Pekingu
N

Ne propustite

Luksuzna premium podmarka Citroëna svoj novi crossover pustit će najprije na kinesko tržište do kraja godine. Još nije poznato hoće li se prodavati i na drugim tržištima, no nema sumnje kako bi ga bilo lijepo vidjeti i na našim cestama.

Citroën DS 6WRNovi DS 6WR osmišljen je u Parizu, glavnom gradu luksuza i mode. Izgleda buntovno i neukrotivo, izražava težnju za savršenstvom i uglađenošću što je već poznata misao vodilja DS-ovih dizajnera već viđena na konceptnom Wild Rubisu (pogledaj galeriju) na temelju kojeg je zasnovan.

DS 6WR dugačak je 4,55, širok 1,86 i visok 1,61 metar. Odlikuje ga izniman međuosovinski razmak od 2,73 etra. Velike dimenzije koje iskazuju moć i zadovoljavaju stvarne potrebe kupaca SUV mmodela visoke klase. Upečatljivi 19-inčni kotači nagovješćuju i neizmjeran užitak u vožnji. Uz sve to, DS 6WR raspolaže sustavom Grip Control. Tehnologija je to koja omogućuje optimalno prianjanje na svim vrstama podloge bez pogona na sve kotače i ograničuje potrošnju goriva i emisiju CO2. Pokretat će ga motori s tehnologijom visoke razine kvalitete poput e-THP 160 i THP 200 s izravnim sekvencijalnim ubrizgavanjem koje se puni visokotlačnom pumpom i turbopunjačem Twin Scroll. Opremljeni su automatskim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. DS 6WR bit će treći model premium marke DS proizveden u Kini, u tvornici u Shenzhenu.

izvor: auto-info.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×