18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički sportaši na Europskom prvenstvu u floorballu
K

Ne propustite

Special Olympics Europa/Eurasia Floorball Master 2014, Special Olympics Austria i Special Olympics Liechtenstein organizatori su Europskog Prvenstva u Floorballu održanog od 23. travnja do 27. travnja 2014. u Lustenau/Vaduz.

Na prvenstvu je ukupno sudjelovalo 225 sportaša iz 16 zemalja; Austrija, Belgija, Hrvatska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Njemačka, Kazahstan, Latvija, Liechtenstein, Otok Man, Rusija, Švedska, Švicarska i Ukrajina.

Detalj s natjecanjaSportaši sportske udruge Veliko srce iz Koprivnice, Vladimir Strmecki i Ivan Dujaković, natjecali su se na ovom Prvenstvu u sklopu Hrvatske reprezentacije – Specijalne olimpijade Hrvatske, u sastavu: Matija Frkin, Marko Zdešić, Ivan Dujaković, Vladimir Strmecki, Petar Kalks, Kristijan Hegol, Karlo Studak, Jadranko Rumbak i Matja Valjavec.

Reprezentacija je ukupno odigrala 14 utakmica, u finalu borila se sa Danskom za treće mjesto. Nakon borbene igre i velike podrške navijača sa tribina reprezentacija je završila na četvrtom mjestu.

Specijalna olimpijada Hrvatske, pa tako i Sportska udruga Veliko srce uvela je novi sport u svoj program Floorball u studenom 2013. U udruzi su iznimno ponosni na koprivničke sportaše s obzirom da su u nekoliko mjeseci naučili i savladali način i pravila igre.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×