33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tenisači Koprivnice ovog vikenda počinju ligaška natjecanja
T

Ne propustite

Proteklog je vikenda susretima prvog kola trebalo započeti natjecanje u 3. hrvatskoj teniskoj ligi u kojima nastupaju dvije seniorske momčadi Teniskoga kluba Koprivnica. Kiša, koja je još od petka u potpunosti potopila terene na Gradskom stadionu, bila je uzrok odgode oba susreta koja su trebala biti odigrana.

Natjecanje se prema rasporedu igra iduće subote, 10. svibnja, redovnim odigravanjem drugog ligaškog kola, dok će se odgođeni susreti odigrati u nedjelju, 11. svibnja.

U subotu momčad Koprivnice II, putuje u Viroviticu na ligaški susret sa TK Tvin, a u nedjelju je u odgođenom susretu prvog kola domaćin seniorskoj momčadi TK Nedelišće.

Treća seniorska momčad Koprivnice u subotu je u redovnom drugom kolu domaćin seniorima TK Daruvar, a u nedjelju u odgođenom susretu prvog kola u goste dolazi momčad TK Prelog.

Subota, 10. svibnja, dan je kada započinje natjecanje i u Drugoj hrvatskoj teniskoj ligi, a najbolja seniorska momčad Koprivnice bit će domaćin tenisačima Karlovca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×