15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Učenička debata povodom Međunarodnog dana obitelji
U

Ne propustite

Koordinacijski odbor za vođenje akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece” povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji 15. svibnja 2014. godine, organizira debatu učenika osnovnih i srednjih škola s područja Grada Koprivnice na temu „Uključenost roditelja u život djece”.

Učenici osnovnih škola rasporedit će se u afirmacijsku grupu s tezom „Važne odluke donose roditelji” i negacijsku s tezom „Sami znamo što je najbolje za nas”, dok će učenici Gimnazije, Srednje i Obrtničke škole biti suci i moderatori. 

Gosti debate bit će Sanja Kos-Bojanić i Antonio Grgić kao osobe iz javnog života lokalne sredine sudjelujući iz perspektive roditelja djece dobi ciljane skupine.

Debata će se održati dana 15. svibnja 2014. godine (četvrtak) u 12,00 sati u Gradskoj vijećnici, u zgradi gradske uprave, Zrinski trg 1 (1. kat, soba 10). 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×