21.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sjajni momci

FOTO Kultni ‘lud, zbunjen i normalan’ glumački trojac svojom karizmom i humorom do suza nasmijao Koprivničance
F

Sudeći po reakcijama koprivničke publike, njihov stil humora očito savršeno odgovara gledateljima gdje god se nalazili.

Ne propustite

Dvorana koprivničke Srednje škole danas je bila premala za sve one koji su na djelu željeli vidjeti dobro poznati i urnebesni trojac.

Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović nadaleko su i naširoko poznati kao glumački tim iz iznimno popularne serije ‘Lud, zbunjen, normalan’, a svoju su glumačku kemiju ostvarili i na kazališnim daskama u predstavi ‘Sjajni momci’.

Komedija se bavi pomirenjem ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon duge svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), zamjenik
režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

Riječ je o komediji godine na kazališnoj sceni, a predstava je pravi hit i u susjednim državama. Sudeći po reakcijama koprivničke publike, njihov stil humora očito savršeno odgovara gledateljima gdje god se nalazili.

Vrhunskom glumom, zanimljivom radnjom i karizmom trojice glumaca predstava je rasprodala dvorane u brojnim hrvatskim gradovima, a kako je bilo u podravskoj metropoli, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dašak ljeta

Suncem okupana ljepotica očitala modnu lekciju, “špiceri” mogu gledati i učiti kako se to radi

Spajanje nespojivog - vještina koju žele mnogi, ali malo ih ima osjećaj za to. Zeleni crop top i baby ružičasta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×