26 C
Koprivnica
Četvrtak, 6. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nesretna Marija je kroz vrata ispala iz kabine traktora te je od ozljeda na mjestu preminula
N

Ne propustite

Po završetku očevida, iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poslano je priopćenje s informacijama o prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala 79-godišnjakinja, a koja se jučer dogodila na prometnici između Hlebina i Sigeca.

– Do prometne nesreće došlo je oko 10.50 sati kada je traktorom koprivničke registracijske oznake upravljao 82-godišnji vozač županijskom cestom broj 2114 između Hlebina i Sigeca. U jednom trenutku, nakon skretanja na makadamski put, traktor je sletio u jarak, gdje se i prevrnuo. Nesretna putnica je ispala kroz vrata kabine traktora, traktor ju je prignječio i od ozljeda je na mjestu preminula – stoji u policijskom izvješću.

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a očevidne radnje na mjestu događaja izvršio je zamjenik općinskog državnog odvjetništva, uz stručnu pomoć policijskih službenika Postaje prometne policije Koprivnica.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Neslužbeno doznajemo kako je tragično preminula putnica Marija Beruta, a traktorom je upravljao njen suprug Josip.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Katastrofa

ŽUPAN PROGLASIO Elementarna nepogoda za rasinjsko područje, za procjenu šteta dali rok od 50 dana

Treći dan nakon katastrofalnih poplava na podravskom području, ponajviše na području Općine Rasinja župan Darko Koren proglasio je elementarnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×