15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Telushi dobio raskid ugovora

Slaven Belupo sutra gostuje kod Osijeka, Ivković: Ovo je utakmica karaktera, moramo biti inteligentni
S

Farmaceuti su sedmoplasirana ekipa prvenstva s 20 bodova, ispred njih je Lokomotiva s 22 boda. Što se tiče Osječana, oni su četvrti u prvenstvu, u prošlom kolu osvojili su bod na Poljudu, bolje rečeno, izgubili su sva tri primivši pogodak za izjednačenje u posljednjim minutama.

Ne propustite

Farmaceutima je svanulo, upisali su dvije pobjede u posljednja dva prvenstvena kola, svladali su Rudeš i Istru, a sada je na redu gostovanje u Osijeku. Preko tjedna odigrana je prijateljska utakmica protiv Intera iz Zaprešića, priliku su dobili igrači koji nisu igrali za vikend protiv Istre, a rezerve su slavile s uvjerljivih 3-0. Na redu je 18. kolo Hrvatski Telekom Prve lige, ekipu Slaven Belupa ugostit će Osijek na Gradskom vrtu.

Farmaceuti su sedmoplasirana ekipa prvenstva s 20 bodova, ispred njih je Lokomotiva s 22 boda. Što se tiče Osječana, oni su četvrti u prvenstvu, u prošlom kolu osvojili su bod na Poljudu, bolje rečeno, izgubili su sva tri primivši pogodak za izjednačenje u posljednjim minutama. Ivković na raspolaganju nema Bistrovića i Međimorca, a Telushi je dobio raskid ugovora.

– Ovo je utakmica karaktera, u većini slučajeva nije samo kvaliteta koja odlučuje, već je tu i karakter. Nema bolje utakmice od ove u Osijeku da pokažemo kakva smo momčad. Vjerujem da smo pravi, pokazujemo to svakodnevno na treningu. Bit će teška utakmica u kojoj moramo biti pametni, inteligentni. Najopasniji su oni boksači koji su u ‘knock down-u’, a takav je Osijek. Imali su dvije teške utakmice s Hajdukom- rekao je Ivković.

Osijek je ispao iz kupa u tjednu, poraženi su od Hajduka kod kuće s 1-3, te sada sve karte bacaju prema nacionalnom prvenstvu.

– Vidjet ćemo u kojem će sastavu igrati Osijek, u posljednje dvije utakmice mijenjali su sustav, a čak su i imali špijuna na našim treninzima, bio je Jambor stariji na našim treninzima, nešto je tipkao – ispričao je nasmijano trener Slavena.

Utakmica se igra u subotu na Gradskom vrtu u 15 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×