12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Scoria uoči Cibalije: U kvalifikacijama nema favorita, a u Vinkovce idemo po dobar rezultat
S

Ne propustite

Pred Slavenom Belupom je u nedjelju prva od dvije kvalifikacijske utakmice s drugoplasiranim drugoligašem Cibalijom. Igra se u Vinkovcima s početkom u 19 sati, sudi Ivan Bebek iz Rijeke, a prijenos je na Arenasportu 1.

– Možemo očekivati Cibaliju koja će pokušati riješiti sve u prvoj utakmici i nas koji ćemo napraviti sve da se to ne dogodi. Nama je jako bitno doći u Koprivnicu s jednim dobrim rezultatom i pred našom publikom rješavati ostanak u Prvoj ligi. Znamo kako oni igraju, kako razmišljaju. Mi smo pokazali, osim na utakmicama s Dinamom i s Rijekom, da možemo zabiti gol na gostovanju, i napravit ćemo sve da ga zabijemo, to će biti naša ideja – rekao je trener Slavena Belupa Elvis Scoria i naglasio kako u ovim utakmicama favorita nema.

– Jedina naša prednost je to što smo odigrali puno utakmica po pritiskom, a u Prvoj ligi je ipak bolji ritam nego u Drugoj. Tu vidim naše prednosti, a sve drugo je izjednačeno – kazao je Scoria.

Slaven će biti oslabljen, jer osim Crepulje i Gregurine neće moći nastupiti stoper Grgić i napadač Vugrinec. Vjerojatno će ih zamijeniti Fuštar i Matoš. 

U Vinkovcima će Farmaceute bodriti i 50-ak navijača koji će stići autobusom u organizaciji Udruge športske rekreacije podravskih studenata, a neki se spremaju na put i u vlastitom aranžmanu.

Utakmicu je u izjavi za Vinkovačku televiziju najavio i trener Cibalije Stanko Mršić.

– Belupo je iskusnija prvoligaška ekipa koja nikad dosad nije bila u prilici ispasti iz te Prve lige i sigurno da su oni u jednoj laganoj prednosti, ali ako gledamo način igre i pobjede kroz utakmice onda je to na našoj strani. Radi se o ekipi koja nije nešto bog zna koliko kvalitetna, ali je motorična, i ima tu financijsku riješenost, ali ćemo mi zato imati nešto drugo, a to je srce, borba i sve ostalo što nas krasi od samog rata pa do sad. Očekujem dvije neizvjesne utakmice, a pobijedit će onaj koji bude prisebniji – rekao je Mršić.

Uzvrat se igra u Koprivnici u četvrtak, 29. svibnja s početkom u 19 sati.

KVALIFIKACIJE ZA PRVU LIGU, PRVA UTAKMICA

CIBALIA – SLAVEN BELUPO (nedjelja, 19.00 – Arenasport 1)

VINKOVCI – Stadion HNK Cibalia. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka).

SLAVEN BELUPO (4-4-1-1): Picak – Purić, Fuštar, Edson, Melnjak – Ozobić, Čanađija, Brlek, Delić – Matoš – Glavina. TRENER: Elvis Scoria.

PRIČUVE: Pelin, Bagarić, Pranjić, Celiščak, Glavica, Rak, Novinić.

IZOSTANCI: Crepulja, Grgić, Gregurina, Vugrinec (ozljeda), Filipović, Plazanić (oporavak).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×