25.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dvoje lakše ozlijeđenih u prometnim nesrećama
D

Ne propustite

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke tijekom proteklih 24 sata dogodilo se pet prometnih nesreća, u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Jedna od prometnih nesreća u kojoj je došlo do ozljeđivanja osoba se dogodila jučer, 29. svibnja, oko 11.40 sati u Koprivnici. U Ulici braće Radić prilikom nepropisne vožnje na biciklu putnica je lakše ozlijeđena.

Lakše je ozlijeđen i biciklist i to oko 15.05 sati u Koprivnici na Bjelovarskoj cesti. Naime, zbog nepropisnog uključivanja u promet sudarili su se vozač bicikla i osobni automobil. Vozač bicikla je pao na kolnik i lakše se ozlijedio. Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se oko 9.40 sati u Štaglincu zbog nepropisnog pretjecanja. Sudarili su se motocikl i osobni automobil, a vozač osobnog automobila bio je pod utjecajem alkohola od 1,09 promila.

Oko 14.45 sati u Kuštanima je pak zbog nepropisnog kretanja teretni automobil udario u zaštitnu ogradu, dok su dijelovi vozila odletjeli u drugi teretni automobil.

A na cesti Šemovci-Đurđevac, oko 15.45 sati, osobni automobil je udario u srndaća koji je uginuo. Jučer, 29. svibnja, je na Prekršajni sud u Križevcima doveden 36-godišnji vozač, koji je u 0.10 sati u Križevcima upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,21 promila te vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Kažnjen je novčanom kaznom od 5.060 kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakvi lopovi

Dugoprstići upali u prostor nogometnog kluba i ukrali gomilu praznih boca, dobro su napunili “gepek”

Otkad se u Hrvatskoj uveo povrat ambalaže za koju se dobiva propisana protuvrijednost u novcu i ti su predmeti,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×