21.8 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Radionica Vox Feminae

Naučite stvoriti strip, od ideje preko scenarija pa do crtanja, pod vodstvom poznate umjetnice
N

Polaznici i polaznice radionice upoznat će se s procesom stvaranja stripa, od početne ideje, preko kreiranja likova, pisanja scenarija te konačne realizacije kroz režiranje kadrova i crtanje.

Ne propustite

Kao završetak ovogodišnjih aktivnosti, Vox Feminae Platforma u suradnji s AK Galerijom predstavlja radionicu crtanja stripa pod vodstvom umjetnice Helene Janečić u Koprivnici, u subotu 9. prosinca od 15 do 18 sati.

Radionica se održava u prostoru AK Galerije (kompleks bivše vojarne, Trg Žarka Dolinara bb, Kampus). Nakon radionice, u 20h se u AK galeriji otvara izložba ilustracije Sve što trebam su olovka i papir, na kojoj izlažu 4 ilustratora koji rade i djeluju na području Koprivnice.

Polaznici i polaznice radionice upoznat će se s procesom stvaranja stripa, od početne ideje, preko kreiranja likova, pisanja scenarija te konačne realizacije kroz režiranje kadrova i crtanje. Zadaci će biti raznovrsni i prilagođeni početnicima te nije potrebno imati predznanje o stripovima.

Nakon početnog upoznavanja, predstavit će se neki od postojećih strip albuma. Pričat će se o konceptima i pojmovima na kojima se gradi strip, i kakav sve strip može biti. Nakon uvodnog dijela, polaznici/ce će svoje znanje graditi kroz dva zadatka. U prvom će kreirati jednostavne flip book animacije i kroz jednostavan crtež kreirati magiju animacije. U drugom će zadatku kreirati jednu strip stranicu na zadanu temu; a sve kroz vodstvo i mentorstvo voditeljice radionice Helene Janečić.

Broj polaznika/ca je ograničen, a prijave se primaju na mail clanstvo@voxfeminae.net

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×