16.5 C
Koprivnica
Utorak, 7. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tenis // Iva Tonklin osvojila turnir u Varaždinu
T

Ne propustite

Turnirom u Varaždinu, na terenima TK Varteks, nastavljen je ciklus natjecanja za djecu do osam i 10 godina iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske. Na turniru je nastupilo čak 12 natjecatelja Teniskoga kluba Koprivnica, šest u konkurenciji do osam godina i šest u starijoj konkurenciji do 10 godina.

Djeca do osam godina iz TK Koprivnica na turniru u Varaždinu // Foto: TK KoprivnicaDo 10 godina nastupali su Iva Tonklin, Leonarda Mihoci, Rea Šijak, Petra Šmic i Katja Ljubić kod djevojčica, te Lucas Gečić kod dječaka. Svi su zadovoljili svojim nastupom, a najbolji rezultat ostvarila je Iva Tonklin pobjedom u finalnom susretu nad domaćom igračicom Vini Cecelja rezultatom 2/1 u setovima.

Na turniru do osam godina, gdje zajedno nastupaju djevojčice i dječaci, nastupili su Lana Vutuc, Nataša Đurđa, Matija Šimek, Ivan Drvenkar, Tin Stunja i Dino Vutuc. Najbolji rezultat u ovoj kategoriji ostvarili su Tin i Lana plasmanom na drugo mjesto u svojim skupinama, dok su ostali osvojili treća mjesta u svojim skupinama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

snimila ga prolaznica

NEVJEROJATNO! Dječak šetao s dva spreja i u parku te centru šarao sve do čega je došao

U jednoj je koprivničkoj Facebook grupi članica maloprije objavila fotografije sprejem pošarane klupe, koša za smeće, tegli i fasada...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×