12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
stolni tenis

Počela stolnoteniska sezona, križevački SKIMT brani naslov i bori se za playoff
P

Predviđa se napeta sezone jer se pet ekipa bori za playoff, a među njima su SKIMT-ovci. Odluka koje će četiri ekipe biti u playoff-u saznat će se u četvrtom ili petom kolu lige.

Ne propustite

Ove nedjelje u Koprivnici je počela nova sezona županijske stolnoteniske lige. Ekipa SKIMT Križevci krenuli su u obranu naslova te su već u prvom kolu igrali derbi s ekipom Superprint.  Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja, a najveće iznenađenje priredio je Ante Gršić koji je ostvario dvije pobjede te donio zadnji bod ekipi, čime je utakmica završila rezultatom 5-5.

Uz Gršića, dvije pobjede ostvario je i Pečarić, dok je Stojanovski upisao jednu pobjedu. U sljedećem kolu ekipa SKIMT-a igra protiv Orka, a susret je na rasporedu 16. prosinca u 15.30 sati. Predviđa se napeta sezone jer se pet ekipa bori za playoff, a među njima su SKIMT-ovci. Odluka koje će četiri ekipe biti u playoff-u saznat će se u četvrtom ili petom kolu lige.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×