16.8 C
Koprivnica
Utorak, 7. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Objavljen prijedlog za članove Nadzornog odbora RK Podravke
O

Ne propustite

Rukometni klub Podravka u utorak će održati skupštinu na kojoj će se preoblikovati u sportsko dioničko društvo u većinskom vlasništvu Grada Koprivnice.

Na službenim klupskim stranicama www.rk-podravka.hr objavljeni su i dokumenti vezani uz skupštinu, a između ostalog i prijedlog o sastavu Nadzornog odbora.

U njemu više neće biti aktualnog predsjednika kluba Jorna Pedersena, koji će svoju misiju vođenja RK Podravke zaključiti preoblikovanjem u sportsko dioničko društvo.

Upravni odbor kluba predložio je da članovi Nadzornog odbora budu: Olivija Jakupec, Hrvoje Kolarić, Anđelko Stričević, Boris Garaj, Jasna Golubić, Dejan Tkalec i dr. Dražen Sačer. Neslužbeno se doznaje da bi predsjednica NO trebala postati Olivija Jakupec, inače članica Uprave Podravke d.d.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

NEČASTIVI

Sve što ste željeli znati o Sotoni, saznajte na predavanju Kristijana Petrovića

Koprivnička udruga Mamuze organizira zanimljivo predavanje pod nazivom Kvragu – biografija Nečastivog, na kojem gostuje Kristijan Petrović. - Petrović će...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×