32.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Na pješačkom prijelazu naletio na rolericu i lakše je ozlijedio
N

Ne propustite

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše tjelesno ozlijeđene, te jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom.

Jučer oko 16.45 sati u Koprivnici, u Ulici Ante Starčevića, zbog neprilagođene brzine došlo je do naleta osobnog automobila na pješakinju koja je na rolama prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Policija je izvijestila kako je pješakinja pala na kolnik te je lakše ozlijeđena.

Noćas oko 1.30 sati u Jagnjedovcu zbog nepropisne vožnje sudarila su se dva osobna automobila, te su oba vozila sletjela van kolnika. Jedan vozač lakše je ozlijeđen. Vozač koji je uzrokovao nesreću nalazio se pod utjecajem alkohola od 1,73 promila te je zadržan do otriježnjenja.

Jutros oko 3.50 sati u Đurđevcu u Ulici Antuna Radića zbog nepropisne vožnje osobni automobil je sletio s kolnika i udario u metalni stup rasvjete.

Vozač je nakon nesreće napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen. Tom prilikom je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,13 promila te je zadržan do otriježnjenja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nesreća

Vozačica oduzela prednost na Varaždinskoj i skrivila sudar, ona je i najgore prošla

Prometna nesreća dogodila se jučer na Varaždinskoj cesti u Koprivnici, a 40-godišnjakinja je ozlijeđena. Sudar se dogodio u 17.35 kada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×