15.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mladi koprivnički tenisači uspješni u Đurđevcu
M

Ne propustite

Đurđevac je bio domaćin novog turnira u regiji iz ciklusa natjecanja za djecu do 8 i 10 godina. Na turniru je nastupilo i deset najmlađih natjecatelja Teniskoga kluba Koprivnica, četiri djevojčice do 10 godina i šestoro djece u konkurenciji do 8 godina.

Na turniru do 10 godina nastupile su Iva Tonklin, Leonarda Mihoci, Anamari Bošnjak i Katja Ljubić. Nakon razigravanja po grupama u najbolju zlatnu skupinu plasirale su se bez poraza Iva i Leonarda, ali su poražene u glavnom turniru na ispadanje, Leonarda u četvrtfinalu, a Iva je zbog iscrpljenosti bila prisiljena predati svoj susret polufinala.

Anamari i Katja su nakon dva poraza i jedne pobjede u grupi vrlo uspješno odigrale brončanu skupinu, svladavši sve svoje protivnice i plasirale se u finale. U finalnom je susretu Anamari bila uspješnija i osvojila naslov pobjednice brončane skupine.

Na turniru do 8 godina nastupili su Lana i Dino Vutuc, Fabijan Perošić, Nataša Đurđa, Viktor Petrović i Filip Petričević. Najbolji rezultat u najmlađoj kategoriji postigli su Lana, Dino i Viktor osvajanjem drugog mjesta u svojim skupinama. Ciklus turnira u ovoj konkurenciji nastavlja se već iduće subote turnirom u Čakovcu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ljubimci pod kontrolom

Naša općina upozorava vlasnike pasa: Nije dozvoljeno da šeću po javnim površinama sami, moguće su kazne

Općina Gola uputila je apel vlasnicima pasa da svoje ljubimce drže pod kontrolom kako bi druge životinje, ali i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×