26.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Teško ozlijeđen motociklist // Zbog prevelike brzine nije uspio savladati zavoj
T

Ne propustite

Na prometnicama Koprivničko-križevačke županije ponovno je tijekom proteklih 24 sata teško ozlijeđen motociklist. I ovoga je puta za prometnu nesreću kriva neprilagođena brzina, doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Prometna se nesreća dogodila jučer, 29. lipnja, oko 19.30 sati na cesti između Velikog Ravena i Gornjeg Tkalca. Motociklom zagrebačkih registracijskih oznaka je upravljao 39-godišnjak u smjeru Zagreba, a nadzor nad vozilom je izgubio u zavoju. Naime, zbog neprilagođene brzine nije uspio savladati zavoj, već je prilikom kočenja došlo do zanošenja vozila, nakon čega je motociklist sletio van kolnika.

Tom je prilikom zadobio teške tjelesne ozljede, koje srećom nisu opasne po život. Motociklist nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Križevcima.

Prometna nesreća se jučer dogodila i u Peterancu. Tamo su se na raskrižju odvojka i Ulice braće Radić oko 7.40 sati zbog nepoštivanja prednosti prolaska bočno sudarila dva automobila. Na Prekršajni sud u Koprivnici je pak doveden 68-godišnjak koji je u subotu oko 21.55 sati u Sokolovcu upravljao teretnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0,60 promila, unatoč izrečenoj zabrani upravljanja. Neodgovorni je vozač kažnjen kaznom zatvora od 15 dana, novčanom kaznom u iznosu od 1.200 kuna te zabranom upravljanja vozilima B kategorije osam mjeseci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Objavio Ured za demografiju

POTPORA ZA DJECU Pogledajte gdje se “isplati” imati djecu u našoj županiji, u jednom gradu 10.000 eura za treće dijete!

Da se može i pojedinačnim novčanim stimulacijama utjecati na povećanje broja djece najbolji je dokaz grad Novska. Naime, oni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×