22.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kazneno prijavljeno 15 osoba, zabilježeno 25 kaznenih djela
K

Ne propustite

Što se tiče stanja kriminaliteta, iz Policijske uprave koprivničko-križevačke doznajemo kako je u proteklom tjednu, od 23. do 29. lipnja zabilježeno 25 kaznenih djela, od čega 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta, dva kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije, tri kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta, četiri kaznena djela iz područja organiziranog kriminaliteta i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa. Kazneno je prijavljeno 15 osoba.

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je pet prekršaja, od čega dva prekršaja odavanja skitnji i prosjačenju, dva prekršaja svađe i vike te prekršaj vrijeđanja moralnih osjećaja građana. Prekršajno je prijavljeno deset osoba.

Kada je riječ o stanju sigurnosti prometa, zabilježeno je 11 prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom. Ozlijeđeno je pet osoba. Teže je ozlijeđen vozač motocikla, a lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila, putnica u osobnom automobilu, vozač mopeda i putnica na mopedu.

U proteklom se tjednu dogodio i požar na vikend objektu, gdje srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na otprilike 15.000 kuna.

Policijski su službenici intervenirali i prilikom 11 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 16 osoba.

Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Objavio Ured za demografiju

POTPORA ZA DJECU Pogledajte gdje se “isplati” imati djecu u našoj županiji, u jednom gradu 10.000 eura za treće dijete!

Da se može i pojedinačnim novčanim stimulacijama utjecati na povećanje broja djece najbolji je dokaz grad Novska. Naime, oni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×