26 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sandro Frankol srebrni u Budimpešti
S

Ne propustite

Hrvač Podravke Sandro Frankol osvojio je drugo mjesto u kategoriji do 50 kg na jakom međunarodnom Fila turniru u hrvanju grčko-rimskim načinom, održanom u Budimpešti. U konkurenciji ponajboljih europskih hrvača Sandro je u svom debiju za hrvatsku juniorsku reprezentaciji pružio odlične borbe te do finala upisao tri uvjerljive pobjede, da bi u samoj završnici izgubio od predstavnika Poljske, trećeplasiranog s posljednjeg Europskog juniorskog prvenstva.
Ivan Lončarić nije uspio obraniti prošlogodišnji naslov prvaka, a svoj nastup završio je kao sedmi. U prvoj borbi Ivan je bio uvjerljiv, u drugoj je izgubio od poljskog predstavnika koji je na kraju osvojio prvo mjesto, a u trećoj borbi izgubio je s bodom razlike od mađarskog predstavnika. Vrijedi istaknuti da je nastup u Budimpešti treće natjecanje u karijeri Ivana Lončarića na kojem nije osvojio odličje.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolonjezijada u Kalinovcu

FOTO/VIDEO Tko radi najbolji bolonjez? Širi se miris jezerom Batinske, a mališani uživaju u igrama i druženju

Jezero Batinske u Kalinovcu danas je mjesto dobre zabave i natjecanja u kuhanju bolonjeza. Dobrovoljno vatrogasno društvo organiziralo je Vidovo...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×