15.1 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kakav dan

Rijetko viđena gužva na sudovima, pijani i nesavjesni vozači dobili po džepu i završili u zatvoru
R

Nije se zaustavio na crveno svjetlo na semaforu i nije postupio po znacima policijskih službenika, a upravljao je prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0.92 promila.

Ne propustite

Prekršajni sudovi u Koprivnici i Bjelovaru jučer su imali prilično ispunjen raspored određivanjem kazni za nesavjesne vozače.

Na Prekršajni sud u Bjelovaru doveden je 29–godišnji vozač koji je u 2.35 sati u Križevcima upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2.08 promila. Određeno mu je zadržavanje od pet dana u bjelovarskom zatvoru.

Na isti sud doveden je 18–godišnji vozač koji je u 4.10 sati u Križevcima zatečen da upravlja osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1.06 promila. Kažnjen je zadržavanjem od tri dana u bjelovarskom zatvoru.

Bjelovarski prekršajni sud kaznio je i 40–godišnjeg vozača koji je u 4.25 sati u Križevcima upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1.82 promila. Vozaču je određeno zadržavanje od 10 dana i predan je u bjelovarski zatvor.

I u Koprivnici je bilo posla. Doveden je 29–godišnji vozač koji je u 3.55 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom te se nije zaustavio na crveno svjetlo na semaforu i nije postupio po znacima policijskih službenika, a upravljao je prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0.92 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 13.500 kuna.

Bila je tu i 34–godišnja vozačica koja je u 5.25 sati u Koprivnici upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1.52 promila. Kažnjena je novčanom kaznom od 5100 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije 6 mjeseci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Mijenja se klima

FOTO/VIDEO Orahe poharali mraz, tuča, suša, jeleni i divlje svinje, Katarina: Kažu mi da ih počupam i posadim nešto drugo

Sezona je berbe oraha koji se uz svoja ljekovita svojstva kao odličan antioksidans nalazi i na popisu namirnica za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×