17.9 C
Koprivnica
Utorak, 7. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Skupština Podravke jednoglasno donijela odluku o zadržavanju prošlogodišnje dobiti
S

Ne propustite

Skupština dioničara Podravke d.d. usvojila je sve prijedloge odluka koje su joj Uprava i Nadzorni odbor Podravke predložili, priopćeno je nakon sjednice iz Korporativnih komunikacija koprivničke kompanije. 

 

Jednoglasno je usvojen prijedlog odluke o zadržavanju dobiti Podravke d.d., koja za 2013. godinu iznosi 51,4 milijuna kuna te se raspoređuje za unos u zakonske rezerve u iznosu od 2,6 milijuna kuna, za unos u rezerve za vlastite dionice u iznosu od 45,8 milijuna kuna te za unos u ostale rezerve u iznosu od 3 milijuna kuna.

Skupština dioničara usvojila je i prijedlog odluke o davanju razrješnica članovima Uprave kojom se odobrava kako su vodili Društvo u 2013. godini, a usvojen je i prijedlog odluke o davanju razrješnice članovima Nadzornog odbora kojom se odobrava njihov rad i obavljeni nadzor vođenja poslova Podravke d.d. u 2013. godini.

S obzirom da je utvrđeno da članovima Nadzornog odbora Podravke Dubravku Štimcu, Dinku Novoselcu, Petru Vlaiću i Petru Miladinu aktualni mandat ističe 7. rujna 2014. godine, Skupština dioničara usvojila je prijedlog odluke o njihovom ponovnom imenovanju u Nadzorni odbor. Novopovjereni četverogodišnji mandat izabranim članovima Nadzornog odbora počinje teći 8. rujna 2014.

Za obavljanje revizije financijskih izvješća Podravke d.d. kao i njezinih povezanih društva te za reviziju konsolidiranih financijskih izvješća Grupe Podravka za poslovnu 2014. godinu imenovana je ovlaštena revizorska tvrtka KPMG Croatia d.o.o.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

snimila ga prolaznica

NEVJEROJATNO! Dječak šetao s dva spreja i u parku te centru šarao sve do čega je došao

U jednoj je koprivničkoj Facebook grupi članica maloprije objavila fotografije sprejem pošarane klupe, koša za smeće, tegli i fasada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×