33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kloštranska paleta

FOTO/VIDEO Brojni umjetnici i umjetnice kroz svoja djela predstavili čarobni svijet Božića
F

Glazbeni je dio uljepšao forum žena Kozarevac i samostalno na klavijaturi Rina Fuk.

Ne propustite

U izložbenom prostoru Galerije Kloštranske palete, ljubiteljima likovnosti i fotografije, ali i brojnim domaćim gostima, predstavlja se tradicionalna božićna izložba Čarobni svijet.

Otvorenju je prisustvovao velik broj poštovatelja umjetnosti ovoga kraja. Izloženo je 28 djela umjetnica i umjetnika udruge iz tri županije Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. Voditelj izložbe bila je predsjednica udruge Martina Fuk.

U prigodnom programu riječi adventa pripremila je Terezija Nađ. Glazbeni je dio uljepšao forum žena Kozarevac i samostalno na klavijaturi Rina Fuk. Nekoliko riječi o izloženim djelima pripremila je Vesna Ban, a izložbu je otvorio Antun Karas, predsjednik općinskog vijeća Kloštra Podravskog.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×