18.5 C
Koprivnica
Petak, 6. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vozio neregistriran traktor bez vozačkog ispita
V

Ne propustite

U Križevcima je jučer, 21. srpnja, oko 9.20 sati u Ulici Franje Markovića došlo do prometne nesreće zbog nepoštivanja prednosti prolaska. Sudarila su se dva automobila, no srećom tom prilikom nitko nije ozlijeđen.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke izvjestili su i kako je istoga dana na Prekršajni sud u Koprivnici doveden 53-godišnjak, zbog prometnog prekršaja koji je počinio. Naime, on je oko 8.20 sati u Đurđevcu upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom bez položenog vozačkog ispita. Kažnjen je novčanom kaznom od 3.900 kuna.

Iz Policijske uprave ujedno podsjećaju i na pojačan nadzor prometa koji traje od 21. do 27. srpnja. Ovoga se puta on odnosi na teretne automobile i autobuse, ali i na podizanje ukupne razine sigurnosti cestovnog prometa.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Davor i Boris današnji su slavljenici, uputite im čestitke!

Davor i Boris današnji su slavljenici. Davor je poletna, pustolovna, hrabra, izuzetna i odgovorna osoba. Boris je prekrasna, izuzetna, romantična, neovisna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×