12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Okupile se podravkašice, cilj je osvajanje oba domaća naslova
O

Ne propustite

Prvi trening na početku priprema za novu sezonu u srijedu poslije podne obavile su igračice Podravke Vegete u Sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici.

Uoči vježbanja cijela je ekipa odjevena u Podravkine crvene majice pozirala fotoreporterima, a potom se obratila predstavnica glavnog sponzora, predsjednica Nadzornog odbora SDD RK Podravka, Olivija Jakupec.

Predsjednica NO Olivija Jakupec drži govor // Foto: Koprivnica.net– Očekujemo da donesete prvenstvo i kup natrag doma u Koprivnicu. Podravka je rukometni klub s najvećom tradicijom, klub s najviše pokala i želimo nastaviti taj niz. Mi kao Uprava kluba mislimo da imamo ekipu koja je u mogućnosti napraviti iskorak jer iskorak je ono što će nam svima skupa trebati. Cilj koji stavljamo pred vas je osvajanje prvog mjesta u prvenstvu i kupu i sve, apsolutno sve, mora biti podređeno tom cilju. Nema ničeg većeg ni značajnijeg od toga. Kad nosite dres Podravke želim da ginete za taj klub i da ostaviti srce na terenu – rekla je Olivija Jakupec, a igračice i trenere na početku priprema pozdravili su i koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak kao predstavnica većinskog vlasnika kluba te član Nadzornog odbora i predstavnik navijača Dejan Tkalec.

Nova-stara lica su Miranda Tatari i Kristina Elez, s kojima bi Podravka u novoj sezoni svakako trebala biti puno jača u vanjskoj liniji. Na poziciji pivota umjesto Vesne Milanović Litre (otišla u Györ) stigla je Dragica Džono, dok će na desnom krilu uz juniorsku reprezentativku Anu Mariju Maljak biti Ana Nikšić.

Ivana Dragišić još mjesec i mol mora mirovati zbog mononukleoze, a radu s prvom ekipom priključene su Iva Papac, Ivona Mrđen te sestre Dora i Larissa Kalaus (njih dvije propustile su prvi trening). Do kraja kolovoza s podravkašicama će trenirati i kadetske reprezentativke Sara Šenvald i Ena Zagorščak, koje su trenutno s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Makedoniji.

Stručni stožer pojačan je trenerom vratarki Goranom Trajkovskim i kondicijskim trenerom Alenom Maroševićem.

Hrvatsko prvenstvo počinje 13. rujna, a tjedan kasnije igra se kvalifikacijski turnir Lige prvakinja u Kragujevcu.

IGRAČKI KADAR NA PRIPREMAMA

Nove igračice u dobrom raspoloženju: Kristina Elez, Dragica Džono, Ana Nikšić i Miranda Tatari // Foto: Koprivnica.netVRATARKE: Antonia Jukić, Ivana Kapitanović, Mirjana Milenković

PIVOTI: Andrea Čović, Dragica Džono

VANJSKE: Kristina Elez, Jelena Trifunović, Miranda Tatari, Marijeta Vidak, Jelena Živković, Iva Papac, Ivona Mrđen, Dora Kalaus, Larissa Kalaus

KRILA: Ekatarina Nemaškalo, Antonia Oremović, Korina Karlovčan, Ana Nikšić, Ana Marija Maljak.

NEDOSTAJU: Ivana Dragišić (bolesna), Sara Šenvald, Ena Zagorščak (s kadetskom reprezentacijom na SP).

STRUČNI STOŽER: Goran Mrđen (trener), Filip Turk (pomoćni trener), Bojan Savić (fizioterapeut), Alen Marošević (kondicijski trener), Goran Trajkovski (trener vratarki).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×