15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održan 54. Kup Šoderice, pobjednici Podravka i Koprivnica
O

Ne propustite

Na jezeru Šoderica pored Koprivnice održan je tradicionalni 54. Kup Šoderice u sportskom ribolovu udicom na plovak, a ove godine sudjelovalo je 16 seniorskih i četiri ekipe seniorki.

U kategoriji seniora, ekipno prvo mjesto zauzela je Podravka, drugo Glavatica Prelog, a treće B Šport Koprivnica. Najuspješniji pojedinac bio je Igor Lazar iz ekipe La Ban Peteranec, drugo mjesto zauzeo je Goran Gašpir iz ekipe Karas Kuminec, a treće Stjepan Picer iz Podravke.

Kod seniorki je ekipno prvo mjesto zauzela Koprivnica, drugo Hlebine, a treće Bistra Repaš. Pojedinačno je najuspješnija seniorka bila Suzana Štargl, drugo mjesto zauzela je Marijana Vrhovci, a treće Tatjana Štajduhar, sve tri iz Koprivnice. Ujedno je s ulovljenih 2897 grama Suzana Štargl ukupna pobjednica 54. Kupa Šoderice, koji je i ove godine organizirao Športsko ribolovni klub Koprivnica.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×