23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Promocija Renesansnog festivala u srednjoj Dalmaciji
P

Ne propustite

Proteklog su vikenda predstavnici sekcije Koprivničkih mušketira i haramija te starih zanata Udruge Anno domini vršili promotivne aktivnosti u 3 grada srednje Dalmacije.

Naime, organizator manifestacije „Legenda o Miljenku i Dobrili” iz Kaštela angažirao je koprivničke povijesne sadržaje za renesansni scenski prikaz i pokrio troškove dolaska koprivničke ekipe. Paralelno su Koprivnički mušketiri i haramije branili Klis od najezde Turaka te pozvali Kliške uskoke da pomognu braniti Koprivnicu na Renesansnom festivalu krajem kolovoza.

Ujedno je iskorištena prilika za promocijom Renesansnog festivala u Splitu gdje je skupina kostimiranih likova prodefilirala Splitskom rivom te podijelila promotivne materijale mnogobrojnim posjetiteljima. Bila je to ujedno i prva takva promocija Koprivnice u Splitu, a s domaćinima je dogovorena i promocija Renesansnog festivala na skorašnjim Dioklecijanovim danima u Splitu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv vikend

[ČETVRTA NL] Imbriovčani žele pomrsiti račune Tehničaru, Molvarci se bore za čast, Legradu nova teška utakmica

Pet kola ostalo je do kraja još jedne sezone u 4. Nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×