12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
redovna sjednica skupštine

FOTO Križevačka Udruga vinogradara i vinara ‘Bilikum’ pozitivno ocijenila prošlogodišnji rad, evo što se sprema ove godine
F

Ne propustite

Udruga vinogradara i vinara ‘Bilikum’ Križevci održala je redovnu sjednicu Skupštine na kojoj je, između ostalih točaka, prihvaćeno Izvješće o radu u protekloj godini, financijsko izvješće kao i plan rada za ovu godinu.

Predsjednik udruge Denis Maksić izvijestio je kako je Udruga prošle godine obilježila Vincekovo, Bartolovo, Martinje po Križevačkim štatutima, a članovi Udruge sudjelovali su na brojnim izložbama vina kako u Hrvatskoj tako i vani.

Napomenuo je kako su u Križevcima uspješno organizirali izložbu vina Alpe –Adria te zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji ove izložbe. Također je uputio zahvalu svima sponzorima, ali i članovima Udruge na njihovom radu.

U planu za ovu godinu je nastavak dobre suradnje s ostalim udrugama, nastaviti usavršavanja, te nastupati na sajmovima i izložbama.

Također, Udruga organizira 20. siječnja u 12 sati u Greberancu proslavu Vincekova po Križevačkim štatutima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×