28.2 C
Koprivnica
Petak, 6. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Čak sedam ozlijeđenih u četiri jučerašnje prometne nesreće
Č

Ne propustite

Četiri prometne nesreće zabilježila je koprivničko-križevačka policija u četvrtak. Jedna je osoba zaradila teške tjelesne ozljede, a šest je osoba lakše ozlijeđeno.

Oko 9,15 sati u Legradu, na raskrižju u Ulici kralja Tomislava zbog nepoštivanja prednosti prolaska sudarili su se biciklist i osobni automobil. Vozač bicikla teže je ozlijeđen.

U Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog u Križevcima u 10 sati zbog neprilagođene brzine teretni automobil naletio je na pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Pješakinja je lakše ozlijeđena.

U Dedini je oko 15 sati zbog nepropisnog kretanja osobni automobil sletio s kolnika i udario u betonski slivnik. Vozač i troje putnika u vozilu lakše su ozlijeđeni.

Oko 16 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici zbog nepropisnog mimoilaženja sudarila su se dva osobna automobila, a jedna je osoba pritom lakše ozlijeđena.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prometna

Alkohol “pomogao” 65-godišnjaku da završi u bolnici, prestizao pa završio na krovu

Alkohol je "pomogao" vozaču da jučer sleti s ceste i završi u bolnici. Kako javljaju iz policije, u Križevcima u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×