34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
plivanje

FOTO Mladi plivači iz PK Cerine pretplatili se na broncu na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u Sisku, padali i rekordi
F

Koprivnički plivači popeli su se i na pobjednička postolja

Ne propustite

Jedanaest klubova nastupilo je na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u Sisku. Natjecanje se održalo u subotu i nedjelju, a nastupala su 262 plivača i plivačica iz jedanaest plivačkih klubova iz četiri regije.

Što se tiče PK Cerine, treneri Predrag Žagar, Goran Stoiljković poveli su u Sisak dvadeset i dva natjecatelja od kojih je velika većina isplivala svoje osobne rekorde, te skupilo uvijek potrebno iskustvo za buduća natjecanja koja ih očekuju.

Koprivnički plivači popeli su se i na pobjednička postolja. U kategoriji 100 metara prsno (početnici) treće mjesto osvojio je Dino Zagorščak s vremenom 2:08.71, te Luka Brunec u kategoriji 50 metara prsno (početnici) s vremenom 54:59.

U kategoriji mlađih kadetkinja Dora Ferčec je osvojila treće mjesto na 50 metara prsno s vremenom 40:81, a u kategoriji mlađih kadeta Damjan Domanovac sa rezultatom 39:70 osvojio također treće mjesto na 50 metara prsno.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

FOTO/VIDEO Predobri domaćini u Fijolici oduševili posjetitelje, Dan otvorenih vrata vrtića događaj je za 5!

U tijeku je proslava Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom. Odvija se u sklopu Dana općine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×