12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Provalio u stan bivše i prijetio joj smrću
P

Ne propustite

Križevački policajci imali su u noći sa subote na nedjelju posla s mladim nasilnikom, koji je nakon njihovog postupanja zaradio tri kaznene prijave, i to zbog prijetnje, teške tjelesne ozljede u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma.

24-ogodišnjak je u jutarnjim satima provalio u stan 35-ogodišnjakinje, sačekao ju a zatim fizički napao i prijetio joj ubojstvom. Uz prijavu mladić je predan u pritvor.

U drugoj polovici kolovoza provaljeno je u tri vikendice u vinogradarskom predjelu nedaleko Cvetkovca. Još nepoznati počinitelj nije ništa otuđio. Za razliku od njega priličan plijen odnio je provalnik ili više njih u Lovački dom u Koledincu. S prošloga petka na subotu ukradeno je rogovlje, preparirana divljač i meso, sve zajedno vrijedno više tisuća kuna.

U rubrici oštećenja tuđe stvari policija navodi slučaj iz vinograda u okolici Kunovec Brega. Tamo je nepoznati počinitelj oštetio napravu za tjeranje ptica, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×