12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prva žnl

U Kunovec stiže desetak novih igrača među kojima je i legenda HNL-a, pregovara se i s prvoligaškim igračima, Petran: Nema govora o raspadu
U

Ne propustite

Bratstvo iz Kunovca u prvom dijelu Prve ŽNL upisalo je osam pobjeda, dva neriješena rezultata i tri poraza što im je bilo dovoljno za 26 bodova, odnosno peto mjesto ljestvice. Nakon sjajnih igara i rezultata, pojavio se interes za igračima Bratstva. Kako nam je potvrdio tajnik kunovečkog Bratstva, klub je napustilo 13 igrača, otišao je gotovo cijeli napad. Hajdić, Slijepčević, Jurčić i Jurić otišli su u Kalinovac, dok su se ostali igrači rasporedili po raznim klubovima.

– Otišlo nam je 13 igrača, gotovo su svi otišli. Malo su se pokazali i drugi klubovi odma su im digli cijene u nebesa. Tu si ne možete pomoći, dok vam neko ponudi tri put više novca nego što dobivate, normalno da budete otišli. Nikome od njih Kunovec nije lijep i drag i nisu oni došli iz Zagreba igrati u Kunovec jer ga vole, došli su zaslužiti novac. Drugi su im sad ponudili veći novac i otišli su tamo – rekao je Krešimir Petran, tajnik NK Bratstvo.

Četiri Zagrepčana su ostala, ostao je i golman, ostala je cijela zadnja linija, napad je dio u kojem su najviše izgubili, pogotovo u pogledu Hajdića koji je trenutno prvi strijelac lige. Klub je napustio i kapetan Mikšić koji odlazi u Legrad.

Međutim, neće ostati na tome, radi se na novim igračima, a Petran je potvrdio kako je Veldin Karić potpisao za Kunovec. Riječ je o legendi HNL-a kojeg krasi duga kovrčava kosa i nemoguće je da ga ne primijetite. U najboljim danima karijere igrao je za Varteks i zagrebački Dinamo, a za hrvatsku reprezentaciju nastupio je tri puta. Danas s 44 godine na leđima i dalje se bori za golove.

– Idući tjedan stiže nam desetak novih igrača u klub, tad će biti riješeni papiri i znati će se imena. Karić je potpisao. Stiže nam i jedan prvoligaški igrač malog nogometa. Također, pregovara se s dvojicom igrača koji su igrali za Doberman (mali nogomet), te još nekolicinom. Nećemo se raspasti niti išta slično – izjavio je Petran.

Opstanak nije upitan, na kontu je 26 bodova i trebalo bi se zaista dogoditi čudo da Bratstvo ispadne iz lige. Potrebno je nekoliko utakmica da se igrači upoznaju i uigraju, a cilj je pokušati nastaviti u istom tonu kao i do sada. Što nam donosi drugi dio sezone vidjet ćemo 10./11. ožujka.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kuršlus

Mortus pijan sletio u kanal i zabio se u most, policija ga našla ozlijeđenog kraj ceste

Pijani vozač jučer je napravio "kuršlus" kada je sletio s ceste u kanal u Sokolovcu. Dogodilo se to oko 23...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×